Workshop Zwerfafval

Het Millie en Melle opruimspektakel!

Wil jij ook met jouw klas, groep of kind aan de slag met het thema zwerfafval? Dan ben je bij De Groene Laarsjes aan het juiste adres.

Je staat aan het begin van een groot avontuur als je je voorneemt deel te nemen aan het zwerfafval ‘opruim spektakel’ van Fairhups ‘de groene laarsjes’!

Je staat aan het begin van een groot avontuur als je je voorneemt deel te nemen aan het zwerfafval ‘opruim spektakel’ van Fairhups ‘de groene laarsjes’! De kinderen zingen, dansen en leren ook een beetje als Fairhups bij hen in de groep komt. De leerkrachten kunnen even relaxen (of het nodige nakijkwerk doen) want Fairhups ‘de groene laarsjes’ biedt een volledige entertainment workshop voor kinderen tussen de 2,5 en 8 jaar. De workshop is voorzien van kleurig materiaal, mooie verhalen en een op maat gemaakt filmpje en muziek. Kinderen worden uitgenodigd om na te denken over zwerfafval. Ze gaan zelf aan de slag met kleine opdrachtjes. Door het materiaal en de inhoud van de les worden kinderen de weken na de training ook gestimuleerd om bezig te zijn met het onderwerp.

Daarnaast worden de kinderen gemotiveerd om buiten schooltijd deel te nemen aan opruimbijeenkomst(en) die plaatsvinden in de buurt. Fairhups kan deze bijeenkomsten organiseren. Deze worden dan zo ingericht dat het een leuke activiteit is om met een begeleider aan deel te nemen.