Wat leuk! jij doet mee!

Weet jij al welke Fairhups je wilt nemen of kijk je een beetje rond om inspiratie op te doen? Ik heb de fairhups die wij nemen onderverdeeld in verschillende menu’s.

Bij Fairhups Kids vind je leuke uitjes en acties voor kinderen, ook schrijf ik daar over de acties waar mijn kinderen zelf initiatief voor nemen en waarbij ik hen dan help. Ook kan je daar lezen hoe ik geïnspireerd ben door hoe kinderen omgaan met hun wereld en hoe ik hen wil stimuleren om daar nog meer mee te doen.

Als je bij mij uit de buurt komt zal het ook erg leuk zijn om te lezen waar ik mijn Fairhups maak en hoe dit invloed heeft op onze buurt. Natuurlijk kan jij je hier ook laten inspireren om soort gelijke Fairhups te nemen in jouw buurt! Geïnteresseerd? Ga dan naar Fairhups in de buurt.

Wij hebben nog heel wat Fairhups in huis te nemen. Ben jij ook zo benieuwd wat je in jouw dagelijks leven nog allemaal kan aanpassen? Van koelkast tot badkamer en kledingkast. Ik wil de komende periode een duidelijk beeld krijgen wat we kunnen bijdragen en wat dat oplevert. One Fairhups at a time. Er zijn er vast genoeg die bij ons passen.

Tenslotte kan je ook nog lezen waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Soms is dat doordat ik verhalen lees over duurzamer leven, maar ook verhalen over hoe slecht het er eigenlijk voor staat met onze wereld. Verhalen waardoor ik JA zeg tegen een bewuster bestaan. Daarnaast zou ik zo graag jouw verhaal horen, welke Fairhups heb jij gevonden en hoe heb je dat in jouw leven ingebracht. Stuur mij een mail als ik een interview met jou mag doen om jouw Fairhups te beschrijven. Het maakt niet uit of je net bent gestart of dat je zo ongeveer alles al op orde hebt, ik ben zo benieuwd naar jouw verhaal! Laten we elkaar motiveren!