Ons Ecovriendelijk leven

Wil jij ook meer ecologisch verantwoord leven? Maar lukt het niet zo goed om jouw draai te vinden, niet zo gek… Het is ook niet eenvoudig om in het huidige systeem opeens anders te leven. Toch waren er al veel mensen die je voorgingen. Wat is hun geheim? Tijdens de training ‘Ons Ecovriendelijk Leven’ neemt Fairhups jou mee om dat te ontdekken.

De training ‘Ons Ecovriendelijk Leven’ van Fairhups is een actieve training die in twee avonden wordt gegeven. Je leert welke concrete stappen je kunt zetten om in de toekomst het verhaal te kunnen vertellen dat je graag wilt vertellen. Je ontmoet mensen die net als jij er klaar voor zijn om het anders te doen. De training wordt ondersteund met verhalen die uit het leven zijn gegrepen, inspirerende teksten en beelden.

Vele handen maken licht werk gaat eigenlijk niet meer op want het is inmiddels een behoorlijke taak waar we voor staan, ook als we dit met z’n allen doen. Dit kan ons soms een gevoel geven van onmacht of het overweldigd ons. Iedereen reageert daar anders op, dat betekent niet dat we niks kunnen bereiken.