Opruimactie Leiderdorp

De Kids Cleanup van Leiderdorp, begeleid door Fairhups ‘de Groene Laarsjes’ Wil je ook eens met jouw kind, kleinkind, neefje, nichtje etc. zwerfafval opruimen doe dan mee met de Kids Cleanup op zaterdag 25 april tussen 10.30-13.00. Je kan zelf kiezen wanneer je start en hoe lang je opruimt. (startadres Marjoleintuin 58, 2353 PL Leiderdorp)

Fairhups zorgt ervoor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn. Neem voor de echte kleintjes evt. handschoentjes en een emmertje/schepje mee, dat is vaak makkelijker dan de te grote handschoenen en een knijpertje. Aanmelden vooraf voorkomt teleurstelling, wij reserveren dan materialen voor je! Aanmelden kan ook bij degroenelaarsjes@fairhups.nl.

We worden gesponsord door de koffiekar van Vicini mobile dus voor iedere begeleider is er een lekker vers kopje koffie of thee. Ook voor de kinderen is er iets te drinken en te eten.

Tegen vergoeding kunnen de kinderen ook een werkboekje meekrijgen voor een speurtocht en voor kleur, puzzel en lees plezier thuis! interesse? Lees er hier meer over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.