27 oktober Bloemerd Cleanup!

groep world cleanupday leiderdorp
De vorige opruimactie! we hebben toen 1km2 opgeruimd en dat leverde 23 zakken afval op!

We willen met zo veel mogelijk mensen de Bloemerd zwerfafval vrij krijgen! We weten in ieder geval al dat er weer een aantal meegaan van ‘de wandelgroepen Leiderdorp’! Al doe je maar een half uurtje mee… Alles helpt! Start tussen 10.30-11.30. Wij zorgen voor hesjes, handschoenen (ook voor kinderen) en afvalprikkers als je die zelf niet hebt. Laat het dan even weten als je met ons meedoet dan zorg ik dat we genoeg hebben! Natuurlijk hebben we ook vuilniszakken! Hockeyclub Alecto stelt de kantine beschikbaar als startpunt. Je kunt als je dat wilt even rustig opstarten terwijl je een taartje eet met een kopje thee/koffie of limonade erbij! Daarna kan je aan de slag met de route die we voor jou hebben gemaakt!

Meld je aan bij het evenement of Facebook of stuur mij een mailtje op info@fairhups.nl. Dan zorg ik dat er ook voldoende materiaal is om mee op te ruimen!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.