plastic soup surfer petitie

Samen sterker! Teken eens een petitie!

Weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen om de wereld mooier te maken of ben je nog niet toe aan ‘grote’ veranderingen in je leven? Of wil je graag meer betekenen voor de wereld en wil je zo graag dat de politiek zich daar ook mee bezig gaat houden… Teken dan eens een petitie!

Samen staan we sterker

Ik merk dat het tekenen van petities mij allert houd en dat ik daardoor de ontwikkelingen bijhoud die ik graag wil bijhouden. Daarnaast levert het natuurlijk ook weer een extra stem op voor die onderwerpen die ik belangrijk vind. Het is echt typisch zo’n geval van samen staan we sterker. Dat is nog een voordeel, ik heb minder het idee dat ik er alleen voor sta als ik een petitie teken. Wil je bijdragen aan een beter milieu? Op de website petities.nl vind je onder andere deze petities die nog wel een extra stem kunnen gebruiken!

Petitie om te tekenen!

  1. Geen BTW op Bio
  2. Uitbreiding van het statiegeld op kleine pet-flesjes 
  3. Stop gaswinning bij de Waddenzee
  4. Stop onnodige plastic verpakkingen in de supermarkt

 

0% btw biologische producten

plastic soup surfer petitie

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.