keukenhof bomen

Genieten in de Keukenhof!

Als toerist in eigen land, vertrokken wij gisteren naar de Keukenhof. Wel wat file en ietswat dure kaartjes maar wat was het heerlijk om daar, met nog duizenden anderen bezoekers, te genieten van alle mooie bloemen. Ik weet dat het park goed bezocht wordt, toch verbaasde ik mij over de hoeveelheid mensen die er waren. Ondanks de drukte was het super leuk om daar te zijn.

 

Bewustzijn van de natuur, kan overal!

De meiden vermaakte zich en verbaasde zich over alle mooie bloemen en de boselfjes.

Die laatste wonen elke woensdag in het park. Ze dansen, vertellen en maken muziek met de kinderen (en de volwassenen die daar zin in hebben.) Dat konden wij natuurlijk niet laten. Ook vonden ze de grote klompen, de speeltuin met Nijntje en het Nijntje huisje geweldig. Helaas hebben we de Nijntje-tulp niet kunnen vinden…

Ik vind het zo leuk om mijn dochters mee te nemen de natuur in, al is het zoals in dit geval aangelegde natuur. Altijd genieten ze van het buiten zijn en van de bijzondere dingen die ze zien. Zoals een tulp die wel met een kartelschaar geknipt moest zijn en de grote bomen waarin ze makkelijk konden klimmen. Elke paar meter was er wel weer een plekje waar ze een foto van wilde maken en waar ze wilde poseren. Ik ben altijd zo trots, als ze de namen van de bloemen weten en ik hoop dat ze daardoor ook later de natuur nog net zoveel zullen waarderen.

Ik zou de keukenhof echt aanraden, zeker ook met jongere kinderen. Voor de oudere kinderen is er een speurtocht. Dit jaar is de keukenhof open tot 13 mei.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.