We gaan onze was door de natuur laten doen…

Daar gaan we dan… Het pakket van Seepje is binnen. We gaan onze was door de natuur laten doen. Dat wil zeggen, we gaan schillen in onze wasmachine stoppen en dan schijnt de was daar schoon van te worden. Ik ben erg benieuwd. Al op meerdere websites heb ik samples aangevraagd omdat ik nieuwsgierig ben naar de werking van de schillen. Helaas zonder resultaat dus ik heb zelf maar een paar pakjes gekocht met hoop dat de recensies over het product kloppen en we dus echt een schone en heerlijk geurende was krijgen zonder dat we daarvoor chemicaliën in het milieu hoeven te dumpen. En het mooie is, de schillen kunnen in de tuin of de GFT bak, geen extra afval dus.

Ik heb wel al gelezen dat de witte was er mogelijk niet zo wit van wordt zoals dat met de andere wasmiddelen voor witte was wel gebeurd. Ik laat deze dus nog maar even voor wat het is, we hebben nog genoeg wasmiddel staan.

Hoe kwam ik hier nou eigenlijk bij. Dat ging als volgt, ‘Fairhups supporter’ Wilco had een koopje gespot bij de AH, het Seepje afwasmiddel. Die ruikt heerlijk, is zacht voor je handen en ook ecologisch verantwoord. Vandaar dat ik even een kijkje nam op de website van Seepje. Zo kwam ik dus op deze ‘superschillen uit Nepal’ waar ook de andere schoonmaakproducten van Seepje van worden gemaakt.

Nog steeds redelijk sceptisch ga ik deze uitdaging aan, wie weet is dit onze volgende Fairhups, I’ll keep you updated!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren
Follow my blog with Bloglovin

Eén reactie

  • Trudy

    Hallo 😀👍

    Ook aangeschaft , zo wel de cleaner als het afwas middel maakt goed schoon en ruikt lekker fris !
    Afwas middel ook ramen mee gezeemd ze glimmen als een spiegel .
    Het wasmiddel gebruik ik van eco en ook de handzeeppompje. Staat op het aanrecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.